Hästar

Våra hästar

 Caj Rodney född 1969 hingst e. Mr Rodney u. Swinga

Gjorde sin första start som 3 åring.

Rekord 1.18.4a , Insprungna pengar 134 815kr

gjorde 204 starter, 26 segrar, 21 andra platser, 17 tredjeplatser.

Han var vår "guldgruva", startsnabb, genomtrevlig, trots att han var hingst var det inga som helst problem att hantera honom.

Jag körde honom i 7 lopp det resulterade i 1 seger på Bollnästravet 1979 till över 30 gånger pengarna i odds. 1 3:dje plats på Hagmyren i ett damlopp. endast en gång var vi oplacerad. Vanligtvis var det Kjell som körde honom., men även i några lärlingslopp och amatörlopp lånade vi ut honom till andra kuskar.

Fler Travhästar, var det meningen att dom skulle bli det!

Granoon hingst f. 1975 e. Rangoon u. Miss Stal 

Den enda gången han sprang fort var när man vände upp för att köra tillbaka till stallet efter ett "snabbjobb" på banan.

Shatter Gill hingst f. 1979 e. Shatter Way u. Jackie McGill.

Rekord. 1.29.3v  tjänade 550  kr gjorde 7 starter. Alltid "het" låg på så armarna blev nog en bra bit längre varje gång man körde honom. Snabb och ettrig, men var så het att han hade svårt att hålla sig från att ta till galopp.

Arlene O född. 1982 sto e. Björn u. Lima. rekord 1.19.9v 1.21.3a tjänade 10 600 SEK gjorde 13 starter, som bäst en andra plats.

Soldier Queen sto f. 1983 e. Song Key u. Fokina,  Ostartad

Epikac sto f. 1988 e. Glasgow u. Soldier Queen, Ostartad

Ponnyn, Anna-Karins hästar

Trulsa, fux, sto, gotlands russ, B-ponny.

Pebbles C-ponny, härstammnig okänd. Het både i vardagsridningen och på hoppbanorna startade upp till Medelsvår B. Anna-Karin och Pebbles tog tillsammans många segrar både individuellet och i Laghoppning, tävlade för Oppala ridklubb på 80 talets mitt. senare för Gävle Ponnyklubb (GPK)

Stora ridhästar, Mina hästar

Flake Bridge,Valack fux, Engelskt fullblod fd. galopp häst. Vi tävlade i hoppning t o m Lätt B.

Yenka, sto född 1980 e. Cordon Bleu, svenskt halvblod henne skull jag tävla i hoppning men jag blev bara fegare och fegare, har väl med åldern att göra kanske! Men Anna-Karin var inte feg, så som 12 åring debuterade A-K & Yenka, i Tierp, i en Lätt D och det gick ju bra, så samma dag blev det även en Lätt C. sedan var tävlingscirkusen igång! Med både en ponny och en stor häst att  tävla blev det många helger som gick åt till tävlingar. Men vad gör väl det när både mor o dotter har ett brinnande intresse för samma sport. Yenka,  hoppade som bäst Medel svår B